Beton&staal: de perfecte combinatie

Beton&staal: de perfecte combinatie

Beton&staal: de perfecte combinatie

Beton & staal: de perfecte combinatie

De kracht van beton en staal in uw interieur

Natuurlijke en eerlijke materialen, zoals beton en staal, zijn niet meer weg te denken in de huidige interieurstijlen en woontrends. En dat is niet voor niets. De combinatie van beton en staal geeft een tijdloze, karakteristieke en unieke uitstraling. Wil je graag beton en staal toepassen in je interieur, maar weet je nog niet precies hoe? Laat je hier informeren en inspireren.

Beton en staal in jouw favoriete woonstijl

Een jaar of tien geleden werden beton en staal eigenlijk alleen toegepast binnen de industriële woonstijl. Tegenwoordig zien we het in ieder interieur! Beton en staal wordt toegepast in landelijke, Scandinavische én moderne interieurs. Een betonvloer zorgt voor een goede basis in ieder interieur en in combinatie met staal wordt uw woning een waar visitekaartje. 

Eenheid door beton en staal

Staal is hét product om te combineren met een betonvloer. Zeker stalen deuren of puien zorgen in combinatie met de betonvloer voor een ruimtelijke uitstraling in uw woning. Door het toepassen van deze materialen creëer je rust een eenheid. ’t Staalhuys biedt verschillende stalen deuren en puien. Doordat zij handgemaakte stalen deuren en puien realiseren kan deze deur of pui geheel naar uw wensen en situatie worden samengesteld.

Op zoek naar een stalen deur? Neem direct contact op.

Onze showroom met betonvloeren en stalen deuren

Wij nodigen je van harte uit bij ons in de showroom om de combinatie van de beton- en betonlook vloeren en stalen deuren te bekijken. Wij adviseren je graag over onze betonvloeren en stalen deuren en puien van ’t Staalhuys.

Reacties

  1. Kiki vijgen Kiki vijgen

    Wij hadden graag twee keer twee dubbelen stalen deuren in de gang geplaatst.
    Kunt u ons een offerte komen maken?
    Vriendelijke groet,
    Kiki vijgen

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »