Altijd al gedroomd van een stalen binnendeur?

Taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren en stalen plinten. Bezoek onze showroom in Opheusden en bekijk de voorbeelden. 

Sinds kort zijn we ook dealer van Skygate. Leverancier van stalen deuren met een vaste maatvoering. En door deuren en panelen slim te combineren is alles mogelijk.
Of het nu om een entree gaat of een vergaderruimte, we adviseren je graag.

[powr-form-builder id="27268060_1579092508"]

De maten van een stalen deur

Elke deur wordt op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Onze producten zijn handgemaakt, maatwerk, gemaakt door een vakman en zijn voorzien van een poedercoating.
Door de deur te poedercoaten zorgt dit voor een matte look. 90% van de deuren die wij leveren zijn gespoten in RAL9005. Uiteraard is een andere RAL-kleur ook mogelijk.
Poedercoaten heeft tal van voordelen. O.a. UV-bestendig (kleurvast), beschermt tegen beschadigingen en tegen roest.
We hebben eigenlijk geen stalen deur op voorraad, simpelweg omdat we geen standaardproduct verkopen.
Uiteraard zijn er standaardmaten maar ’t Staalhuys levert vrijwel altijd maatwerk. Wilt u een extra brede of een hoge stalen deur? Geen probleem.
Uiteraard zijn er wel grenzen. Anders wordt de deur instabiel, de maximale hoogte die wij hanteren is 3 meter.

Wij werken uitsluitend met eigen mensen. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen. Ook komen wij van tevoren altijd inmeten.
Op die manier komen wij en u niet voor verrassingen te staan.
Onze binnendeuren zijn bijna onderhoudsarm. Beetje water met eventueel Glassex is al voldoende. Grondig soppen mag ook maar pas op met schoonmaakmiddelen.

 

Uitvoeringen van een stalen deur

Niet alleen de maten van onze deuren kunnen verschillen maar ook de uitvoering. Wilt u een deur met een stalen kozijn of zonder stalen kozijn? We hebben deuren geleverd met het onderste gedeelte van staal en deuren volledig van staal. Kortom bij ons is alles mogelijk.

 

Bestaande kozijnen en een stalen deur

Het komt regelmatig voor dat onze klanten een bestaande houten deur willen vervangen door een stalen deur met glas of houtpanelen. Dat kan. In veel gevallen kunnen we een stalen deur op maat in het bestaande kozijn monteren. Kwestie van goed meten en zorgvuldig fabriceren en monteren.

 

Veiligheidsglas in een stalen deur

Onze deuren leveren we standaard met veiligheidsglas. Dit is helder gelaagd glas. Als het glas beschadigd dan valt het niet in scherpe stukken maar blijft het aan elkaar hangen. Wel zo veilig.
Heeft u specifieke wensen? Getint glas, geluidswerend glas of rookglas? Laat het ons weten. Bij ons is alles mogelijk.

 

 

  

 

 

 

Schuifdeur 

Waarom zou je een schuifdeur op rails monteren? Dat gaan we u uitleggen, een gewone draaideur heeft al snel 0,65 m² nodig aan vloeroppervlak, een schuifdeur sluit direct aan op de wand. Onze systemen zijn sterk en glijden soepel.

 

 
 

Taatsdeur 

Een taatsdeur is een kozijnloze deur om het zo maar te noemen. De deur draait om z'n verticale as. 
Dankzij het mechanisme van FritsJurgens zijn er geen sparingen in de vloer nodig. Onze taatsdeuren hebben een industriële en een strakke uitstraling. 

Taatsscharnier System One
De deur draait 360° en heeft geen remfunctie. Het advies is om een 0- punt magneet te bevestigen in de deurstijl en op de muur (de deur zoekt automatisch het 0- punt en sluit daardoor beter).

 

 
 

Scharnierdeur 

Een stalen scharnierdeur is weer helemaal hip! Er zijn enorm veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld alleen al aan de vlakverdeling, 4 vakken, 6 vakken, en dan is er nog keuze uit glaslatten of stopverf.  

 

 

 

Bekijk 1 van onze projecten. 

 

 

[powr-form-builder id="27268060_1579092508"]

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »