Chique industriële taatsdeuren

Een taatsdeur is een kozijnloze deur om het zo maar te noemen. De deur draait om z'n verticale as. 
Dankzij het mechanisme van FritsJurgens zijn er geen sparingen in de vloer nodig. Onze taatsdeuren hebben een industriële en een strakke uitstraling. 

Taatsdeuren, en dan met name zware stalen taatsdeuren met glas hebben het voordeel dat ze draaien op een taatsscharnier, bevestigd op circa 1/5 of in het midden van de deurbreedte.
Dit systeem zorgt voor een betere verdeling van het gewicht van de deur en creëert een chique uitstraling.
Daardoor voelt de metalen deur licht aan ondanks de zware materialen van staal en glas.

Scharnieren van een taatsdeur

Het mooie van een stalen taatsdeur is dat hij vrij in de ruimte lijkt te draaien. De taatsdeur kan naar beide zijden openzwaaien, dus u kunt er altijd doorheen ‘duwen’ ook met een dienblad met kopjes of glazen. Toch klappert de taatsdeur niet, want het taatsscharnier is voorzien van een ‘soft close’ demper, die zelfs de zwaarste deur afremt bij de laatste centimeters voor sluiting. Overigens kunt u de deuren desgewenst precies op 90˚ openzetten. Het taatsscharnier houdt dan de deur netjes op zijn plaats.

 

System One

De deur draait 360° en heeft geen remfunctie. Het advies is om een 0- punt magneet te bevestigen in de deurstijl en op de muur (de deur zoekt automatisch het 0- punt en sluit daardoor beter).

 

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 48 uur een prijsindicatie.

[powr-form-builder id="27268060_1579092508"]

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »